Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

23 juni is het zomertoernooi driebanden dagspelers begonnen bij bv Ommoord
Er doen zes verenigingen hieraan mee ,met ieder een team met totaal 7 spelers  , waarvan er iedere  vrijdag drie spelen. Voor 10 weken lang wordt er gespeeld in teamverband .De wedstrijden beginnen om 11.00 uur .Er wordt gespeeld voor een mooie wisselbeker .De eerste twee weken zitter er nu op .Dit waren gezellige dagen en erg druk .De verenigingen die hieraan mee doen zijn : bv IJsselmonde ,bv Roteb ,bv Svz , bv NS , bv Crooswijk en bv Ommoord .

De eerste week stond bv Ommoord op de eerste plaats .In de tweede week. staat bv ijsselmonde op de eerste plaats .Er kan nog van alles gebeuren  , maar spannend zijn de wedstrijden wel .Niet anders verwacht ,er wordt op top niveau gebiljart .
Een ieder heel veel succes met dit toernooi en wil u komen kijken ,de koffie staat klaar .

De derde week is ook weer gespeeld..ijsselmonde op de eerste plaats en Ommoord op de tweede plaats .allebij de verenigen dezelfde aantal punten ,alleen IJsselmonde met carambol percentage hoger .Op naar de vierde week aankomende vrijdag .

De vierde week is gestart .S.v.z had maar twee spelers . Andre Wagenaar moest twee wedstrijden spelen met twee caramboles extra .zes punten totaal binnengehaald ,heren super.De stand is ook weer veranderd Ommoord op de eerste plaats met 18 punten en Svz op de tweede plaats met 14 punten .N.s van de laatste plaats naar de vierde plaats .

De vijfde week is weer gespeeld .Ommoord nog steeds bovenaan maar op de hielen gezeten door S.v.z.
N.s gepromoveerd naar de derde plaats .Crooswijk moest tegen IJsselmonde .
De spelers Aad de Vlaam en Wim van de Klis tegen elkaar .
Dit was een superwedstrijd Wim maakte het aad erg zwaar .Sjaak Kleijnendorst maak een party uit met een serie van zes en via de losse band .
Zoals jullie lezen er gebeurd van alles ,dus op naar de zesde week.

De zesde week is ook weer gespeeld .wat een dag .Na een heerlijke maaltijd bereid te hebben voor Wim v.d Klis moest Wim zijn party gaan spelen.Nou het moest niet gekker worden Wim moet 18 caramboles maken …en ja lees goed Wim ging in  17  beurten uit .de kortste party . van harte gefeliciteerd .dus spelers kunnen jullie dit overtreffen ???? op naar de zevende week .

De zevende en achtste week.
Weer twee gezellige weken waar een ding is gebeurd wat echt wel belangrijk is .Wim is verslagen door Nardus van S.V.Z te maken caramboles 20 en ja in 14 beurten uit .Toppie 

Nog twee weken te gaan ,het wordt nog wat met de dagspelers

gr silvia

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.