Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

hallo allemaal .

Even een woordje van mij .
Wat een dag ,anders kan ik niet zeggen .we hoopte op mooi weer en ons schoonmaak team was deze dag al om 0.500 uur begonnen om alles op en top schoon te maken en om een tent buiten neer te zetten voor de lunch EEN HELE DIKKE PLUIM VOOR JULLIE .Nou dat laatste ging mooi niet door ,de heren hebben in de regen met zijn alle de tent opgezet maar buiten gezeten ?????….hooooo maar veel te veel wind .Dus alles gedaan vanuit onze mooie kleine keuken .Wat was ik blij dat ik twee super hulpen had .Onze eigen Frank voor de bar Nou dat heb ik geweten .weer  een heleboel nieuwe vrienden gemaakt en meneer Frank is uitgeroepen tot beste barman .nou daar kan ik het dus mee doen .Frank was in de zevende hemel .Bij mij in de keuken heeft Rina geholpen van Biljartvereniging Schollevaar .Ik ben nog nooit zo blij geweest met hulp. Ja met zijn tweeen in de keuken en alles voor iedereen klaargemaakt .Wat een teamwork.Het was een dag om nooit te vergeten. Hard  werken en heel veel gelachen . Het belangrijkste van de dag  was  dat iedereen die aanwezig was het naar  hun zin hadden .De enige die het op het laatst niet naar hun zin hadden waren de benen en voeten van Rina ,Frank en ikzelf .Daarom Rina en Frank nogmaals van harte bedankt voor alle hulp ,jullie zijn twee kanjers .

Ook alle spelers , arbiters en schrijvers en niet te vergeten de supporters die zijn gekomen bedankt voor deze zeer vermoeiende maar erg gezellige dag .

Groetjes van Silvia

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.