Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

LID WORDEN …

 • U woont in de wijk Prins Alexander, waarin Ommoord en Zevenkamp ook liggen, of in Nesselande of Capelle a/d IJssel?
 • U bent de geraniums en het stil zitten meer dan beu en U wilt wel wat anders?
 • U heeft nog nooit een biljartkeu in Uw handen gehad, maar het spelletje lijkt U wel leuk en U wilt het wel eens proberen?
 • U bent alleenstaand, ( weduwnaar of anderzins ) en U wilt Uw dagen niet in eenzaamheid doorbrengen?
 • U bent een ervaren biljarter en U wilt Uw gelijken in het spel wel eens ontmoeten, om voor eens en altijd vast te stellen, dat U veel beter kunt biljarten?
 • U bent geen “Hein Sjagrijn”, maar wel een gezellig mens, die wij graag in onze vereniging willen hebben?

Van bovenstaande 6 mogelijkheden streept U door wat NIET op U van toepassing is. Indien dit er 4 of meer zijn, dan is onze sport niets voor U en heeft U nu reeds te weinig tijd. Indien U echter minder als 4 van bovenstaande mogelijkheden kunt doorstrepen, dan bent U voor ons een potentiële kandidaat.

Meld U daarom aan, U bent van harte welkom!

U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met een van onze bestuursleden of bel naar de vereniging 010-4218176   Aanmelden kunt U ook door een email te sturen bvommoord@box.nl

U BENT LID GEWORDEN EN NU…..

Als lid van onze biljartvereniging heeft U recht op:

Een dagdeel per week naar keuze. Echter met 4 tafels is het maximale aantal leden per dagdeel door het bestuur vastgesteld op 20 personen. Er kan dus sprake zijn dat het dagdeel die uw voorkeur heeft al het maximaal aantal personen heeft, waardoor er naar een alternatief gekeken moet worden.

Ook kunt U deelnemen aan diverse interne activiteiten die door onze vereniging word georganiseerd. Binnen het district zijn er ook diverse invitatie toernooien waaraan U kunt deelnemen en tot slot organiseert BV Ommoord elk jaar een gezellig klaverjastoernooi waaraan iedereen zich voor kan inschrijven ook niet leden.

KNBB

U heeft recht om U in te schrijven voor persoonlijke kampioenschappen en/of  team competitie ( libre, kader, 3-banden ) georganiseerd door de KNBB in diverse spelsoorten. Hier zijn wel kosten aan verbonden middels inschrijfgeld, maar daar hebben wij een penningmeester voor die dat voor het seizoen begint tijdig aangeeft wat een ieder moet betalen.

Zo, dat was het gedeelte waar U recht op heeft. Nu gaan we het hebben wat wij van U verwachten!

Financien, helaas ook wij moeten het e.e.a. betalen dus we komen er niet onderuit om het toch over contributie te hebben. Dus hieronder alles op een rijtje:

 • Inschrijfgeld eenmalig 23 euro
 • Contributie per jaar  92.00 euro
 • Te voldoen  half jaar of per jaar bij vooruitbetaling.
 • Contributie te voldoen middels bank/giro overschrijving.
 • Contributie wordt jaarlijk opnieuw vastgesteld door het bestuur.

Zo, volgens mij bent U van uw stoel gevallen van de prijzen om vervolgens snel op te staan om contact met ons op te nemen. Zou ik ook doen!

Wat nog meer….

Tja, de vereniging heeft een eigen bar & keuken, maar heeft geen personeel in dienst. U begrijpt wel wat er verder nog komt….

Bardiensten!

Voor elk dagdeel zijn er bardiensten ingesteld die leden per toerbeurt doen.
Wat je dan allemaal moet doen valt op zich mee:

 • uitreiken en afrekenen van bestelde consumpties
 • opmaken van de kas aan het eind van het dagdeel

Met een gemiddelde bezetting van 18 leden per dagdeel bent U dus hooguit 3 keer per jaar aan de beurt om dit te doen. Nou daar kunnen we niet al te moeilijk over doen lijkt mij…

Ontheffing bardiensten

Het is mogelijk dat er leden zijn die fysiek of mentaal niet in staat zijn om bardienst te draaien. Ook dat is geen probleem, want die krijgen na overleg gewoon ontheffing.

En ja ja, er blijft ondanks de bardienst genoeg tijd om een partijtje te biljarten tijdens je dagdeel …

Zo dat was het, heeft U nog vragen neem gerust contact op…

Het bestuur van BV Ommoord

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.