Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alle leden van de KNBB District Rotterdam .

Op 14 augustus a.s. gaan we in district Rotterdam van start met het seizoen 2020 / 2021 met de nodige beperkingen vanwege de corona (Covid-19) maatregelen.

Alle finales worden met ten hoogste zes deelnemers gespeeld. (Indien er een vaccin beschikbaar komt en de maatregelen worden verruimd, gaan de finales, welke oorspronkelijk met 8 gespeeld zouden worden, weer terug naar acht!)

Hierdoor zijn er ook zes arbiters aanwezig. Schrijvers zijn niet persé noodzakelijk, omdat één van de arbiters de halve partij, naast het arbitreren ook zal schrijven.

Een teveel aan supporters zal door de organisatie worden geweerd indien de kans bestaat dat de 1,5 meter-regel niet gehandhaafd kan worden.

Heeft u klachten omtrent uw gezondheid, of bent u mogelijk in contact gekomen met iemand die kortgeleden met het virus besmet is (geweest), schroom dan niet om u af te melden. Denk aan uw en andermans gezondheid!

Voordat u gaat biljarten maak dan nog eerst thuis gebruik van het toilet.

Iedereen dient bij het betreden van de biljartaccommodatie zijn handen goed te desinfecteren (vereniging zorgt voor het desinfectiemiddel).

Verder worden alle wedstrijden gespeeld met in achtneming van de door de KNBB vastgesteld/voorgeschreven ‘protocol’ en aanpassing van bestaande regels.

Hierbij het protocol (zoals dit te vinden is op de site van de KNBB via :

https://www.knbb.nl/sites/default/files/userfiles/DocumentenKNBB/Protocol%20wedstrijden.pdf

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.