Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op 6 april de halve finale gespeeld in Gouda voor de Regio Rotterdam voor Dames Libre avond .Dit samen met mijn club maatje Evelien van Teledo .  Twee damens uit Dordrecht hebben meegespeeld . ...het team the for tops ....Ik voor de eerste keer .Wist niet dat ik zo zenuwachtig kon zijn .
De eerste wedstrijd ging totaal niet .Had geen keu in mijn handen maar een bibber rietje .

Daarna wedstrijd gewonnen en de andere ook .

Tot onze verbazing stonden we ook in de gewestelijke finale die op zondag gespeeld is .
WE ZIJN VIERDE GEWORDEN VAN DE 8 TEAMS ,NIET SLECHT HE ?????
Waren twee top dagen waar ik veel geleerd heb . DAMES BEDANKT VOOR ALLES EN TOT VOLGEND JAAR .

GR SILVIA

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.